• код: PAK03LE- 1206275

    PAK03LE Летние мужские рубашки; код мешка 12062675

    вага: 10кг

    ціна за кг - 3.5 2,5€ціна за кг - 3.5€

    сума 1163.75 грн 831.25 грн